WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, April 22, 2018

Alhamdulillah berkat RahmatNya...

assalamualaikum dan salam sejahtera..semoga kawan2 yang masih sudi membaca coretan peja berada dalam rahmatNya..

sebenarnya bukan tidak mahu menulis dalam blog tapi tak pandai nak godek2 untuk tulis terus dari hp..maklumler..buta it katanya..

ni baru ler berjaya setelah kali ke berapa..huhu..tapi peja tetap update dalam page peja di fb..

nanti kawan2 yang mahu cuci mata boleh terus ke page tu ekk..

cuma taip cikgu peja ladang..dalam tu peja dah updat3 ikut kategori yang kawan2 nak..

sekarang telah masuk 5 tahun peja berkecimpung dalam bidang nusery..bukan besar-besaran pun..cuma untk memenuhi masa lapang dan memenuhkan laman belakang rumah..

ayam laga akan dibela semula setelah ada rumah sendiri ekk..kiki..sekarang hanya ayam serama dan ikan gapi je yang ade dalam perhatian..

ok dah..nak masuk kelas dulu..bebudak dah manggil tuu..