WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, April 14, 2012

norwich pouter PEJA..assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..

di mana ada tenet..di situ peja akan update blog..

peja ni baru start balik nak membela merpatinya..tapi mungkin dah jadi rezeki..peja terus dapat pulangannya..beli 5 pasang..4 pasang sudah bagi anak..memang berbaloi laa..

memang cadangnya nak menambahkan spesies tapi try dulu biakkan fasa pertama nie dulu..memang best bela bila dapat bela yang fullblood terus..