WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, April 28, 2014

ALHAMDULILLAH, AKHIRNYA SELESAI JUGA TUGASAN,.

assalam semua..
huhuhu..penatnya..baru siap tugasan sekolah..
internet memang menjadi pengahalang..dah keras keyboard sebab lama tak menaip..

minggu lepas peja balik kampung..penat berbaloi sebab hasil eksperimen awal tahun dah membuahkan hasil..produknya ngam ngam soii...

hujung tahun ini peja ingat akan mengeluarkan produk yang  berona ranggi plakk..tengok induk ni..kemungkinan anak yang keluar akan berwarna kembang lilin..kuning air dan karah..

walaupun demikian, sekadar warna je menggiurkan tak guna kalau tidak tahan di arena..

jadi sebagai breeder, kita perlu peka dan tidak mengambil sambil lewa hal ini..

FOKUS DALAM MENGHASILKAN PRODUK BERTARAF ANTARABANGSA..!!