WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, May 7, 2016

SAya Telah Cuci Tangan

 Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
pelbagai rintangan dan kenangan telah peja alami..dan dalam masa ini saya telah mengambil beberapa keputusan yang menyeronokkan sesetengah pihak dan menyedihkan beberapa pihak.
Namun begitu, ini merupakan jalan terbaik yang telah saya pilih supaya saya akan terus bertahan dan mungkin setakat ini sahaja rezeki yang saya ada..
Kita tidak tahu kan..
 saya telah meninggalkan terus hobi memelihara ayam laga aka ayam sabung di kala ayam2 saya mendapat permintaan yang sangat tinggi..

walaupun demikian, saya telah bergiat aktif dalam membiakkan ayam serama, ikan laga dan gapi, tumbuhan hiasan serta projek aiskrim viral..

perjalanan kerjaya yang perlukan pengorbanan membuatkan saya mengambil keputusan nekad ini..mungkin jika ada masa dan ruang saya akan membela semula ayam sabung kerana ayam ini merupakan sumber inspirasi saya untuk terus berusaha gigih..sekian.,.nantikan comeback dari peja ladang,,,