WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, April 25, 2010

kENAL pAsTI sEbELUM mEMbIAK..SERAMA tOK uBAN..

NI MINGGU Last praktikum..memang terdetik nak jugak berkongsi citer dalam blog..tapi kekangan masa menyebabkan terpaksa mendahulukan perkara yang utama..
trip baru bermula..baka tok uban saya ingin purekan balik..walaupun akan mengambil masa tapi harap hasilnya tak mengecewakan..skang pon dah kuar banyak anak jantan yang bolehlah dikatakan penyejuk mata...