WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, February 9, 2011

teMpaT Baru ???sesuaikan untuk jadi Penternak ayam???

salam semua..
peja sekarang berada di SK LKTP Keratong 7, Muadzam Shah..
best nyer berada di feLdA nie...berbeza dengan tempat tinggal di tepi pantai..minggu nie..baki ayam yang masih ada akan dipindahkan ke reBAN baru..
sori sebab tak dapat membalas panggilan anda kerana sekarang nie peja kembali sibuk..tapi leh jer nak datang tengok..dalam sebulan lagi ekk...tak pon time cuti sekolah panjang datang laa..