WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, May 22, 2011

BAHANG BAlik KAmPUNG!!!!!ayam2..

huhu..esok dah start peperiksaan pertengahan tahun..
so, tak kira esok...4 hari lagi nak balik..bahangnya makin terasa..
tiap2 hari tepon mak untuk memastikan ada stok untuk abang2 dan kakak2 yang ingin bercuti ke BESUT nanti..
tapi yang tak bestnyer..stok ayam serama HABISSS..peja pon takleh nak buat apa laa..
sabar je la..sebab yang ada anak kecil semua nya FULL BOOKED..
bukan nak menunjuk tapi saja inform takut ada yang hampa plak biler datang ayam serama habis..
tapi DONT WORRYYY for cockfight fans...stok ada lagi..
sampai ayah peja dah sembelih yang mane tak ikut piawaian..yang sakit terutamanya laaa...yang sihat pon sama..tapi sebelum tuu beliao akan tepon kat peja la dulu..bukan ape..kan sembelih yang ada tanda tak ke merana peja nanti..
ni baru lah ada masa sikit setelah seminggu tido lewat..huhu..ni nak siapkan folder Kajian Tempatan dan Sivik plak,..,
anak camnie pon dah ada tuan empunya..tu la dulu peja dah cakap..ada yang tak percaya..last2 bising ayam tak jadi la..erm..dulu masa peja nak jual murah2 sebab nak posting kerek tak nak amik..skang nie harga pon sama taraf ngan breeder laa...huhu..isk3,,