WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, May 30, 2011

merah 032..baru berani ibu...

tadi kata kamn tertinggal kabel..g laa beli reader card..huuhu..balik terus snap sekeping dua gambor anak2 muda yang telah dipasung di dalam perkup..lama dah tak lepas makan rumput...peja lepaskan jap..haha..barulah nampak kenal dunia..semalam sparing sikit..bukan sparing laa..juz selepuk dua nak bagi jinak..pastu sebab tak puas hati habis tangan peja lak kene..
ok..peja dah letak kot..sesapa yang nak tahu kene tengok kod die n bagitahu kat peja..
ni nak terangkan sikit biodata si jagoan nie..pasni tak perlu la tanyer lagi..huhu..

BENIH : SISIK BURUK..
INDUK : IBU KAKI PUTIH
BERAT : SKANG NI AREA 2.8 KG
UMUR : 6 BULAN LEBIH
WARNA : MERAH

if nak, helo or datang jer pegang sendiri..ok..
 ayam ni memang kecik sikit..