WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, July 16, 2011

huhuh..kembali normal..

salam semua...peja meletakkan kembali nombor telefon peja kat sini untuk memudahkan urusan semua pihak..

erghhh..tak sabar nak balik raya..hehehe..[
puasa pon tak lagi..tapi cuti raya ni nak la balik tengok anak2 baru keluar..benih rinting..

ayam serama pon ada tapi tak banyak..cukup la untuk memeriahkan reban yang ada,..

cuti ni hope dapat tengok la lembu peja yang bakal beranak..huhu..
bertambah lagi rezeki..

2 minggu akhir nie memang sibuk memanjang...tapi peja banyak gak la out station..ingat nak singgah la umah abe2 otai tapi segan la...sebab ikut orang jer..lagipun atas urusan kerja kan..ermm..

puasa first time di tempat orang selepas bekerja nie maybe baru bagi peja..so, kena la buat persiapan sikit..tapi kat sini hope senang laa..huhuhu..k laa//sekian..