WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, February 19, 2012

ikan GApi..haiwan penghilang tekananassalamualaikum..dan salam satu Malaysia

entry kali nie peja nak share cikit pasal penangan ikan sebagai terapi kepada kita..memang la bagi sesetengah orang haiwan bukan lah suatu yang boleh mendatangkan apa2 manfaat sebaliknya menjadi bebanan kepada kita kerana kena bagi makan,,bersihkan sangkar la..nak kene asing laa..

setakat nie peja bela ikan gapi sebagai penghilang tensen..lepas buat kerja laa..kang kalau asyik tengok ikan jer n tak uat kerja lagi la tensen..lalala

tapi seperti biasa la.kalau main haiwan nie memang tak pernah puas..lagi2 kalau tak jadi seperti yang kita nak..mula la jadi pembaziran macam peja nie..beli2 mati..kalau taknak mati beli ikan plastik la ekk..

ni dia serba sedikit tentang info ikan gapi nie..banyak lagi tapi seperti biasa la...pelan2..