WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, February 12, 2012

sori guyz..ni dia pembuka 2012..assalamualaikum dan salam satu malaysia..ermm...im really sori..time nak update tenet lak uat hal..ditambah dengan kerja yang baru dan sume orang masih konfius..

buat kengkawan yang kol tu..peja memang mintak maaf la sebab takleh sembang lelama..walau dah setahun kerja tapi sumer kerja baru..jadi memang kena belajar laa..

tapi soal produk memang peja tak tinggal laa..tapi yang sikit sedihnya..kuantitinya tidak banyak..ayam tetas memang terhad..tu yang lagi sedih tu..camner kengkawan yang datang nanti???

ni pon buat masa cuti bulan 2 belas hari tu..dapat la sekor.nasib baik betina..
memang romer lain laa..gaya pon boleh tahan..tapi tahan letak bapak je laa..huhu