WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, June 15, 2012

anak serama 011

Taip di sini untuk bahagian paparan ringkas.
Selanjutnya taip di sini untuk paparan penuh.
salam semua.. reban kat sekolah dah siap..sok peja amik pic..tapi pic yang dah siap laa...kos hampir RM 900 jugak laa..pasni sesapa nak ayam atau burung or arnab boleh datang terus ke tempat baru nie..tapi kena booking dulu.. sebab yang reban baru nie peja tak nak bela banyak..cuma reban transit jer..kalau nak konformkan betol2 peja boleh bawa.. orang kl, johor, perak ke mane2 pon dekat la sikit kalau nak datang..cuma kalau nak ayam siam tu kena konformkan betol2 sebab peja takleh bela lama2 kat sini.. tapi kalau nak puas hati kene datang reban utama laa..