WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, May 14, 2013

ara terang..

salam semua.. peja amik video nie sebab ada broo tu nak tengok video pattern anak muda 2013.. sori bang..yang nie aja yang besarnya..yang besar sudah ada yang ngambil untuk dibasuh..sebab kalau nak suruh peja basuh memang tak terbasuh la.. kalau setakat siram air n wat berenang pun masa time balik jer.. cuma bagi vitamin je agar ayam tahan kena kurung..tapi setakat nie memang takda yang lumpuh lagi sebab ayah peja akan alihkan perkup ke tempat yang berbeza.. jadi ayam pun bersih sokmo. tulang die,,huhu