WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, May 11, 2013

Kali TeraKhir MenyamBung Delegasi..geng kaki putih..

salam semua.. rasenye tak ketinggalan lagi jika peja ingin mengucapkan tahniah kepAda otai dan sifu yang telah menjalankan tanggungjawab sebagai pengundi.. yang menang jangan senang dan yang kalah jangan terus marah...redha je.. 2 minggu lagi cuti sekolah bakal tiba.. memang tak sabar bila mak tepon kata anak ayam ada yang tetas..tapi yang sedihnya..induk yang memang berusia 9 tahun nie mati tanpa alasan..dalam sihat2 bawak anak..tetiba je maut. hilang mood peja kejap..yeler..antara teras reban mati..skang tinggal sekor lagi ibu tua yang masih berkhidmat,,' yang ibu muda yang telah dilatih memang la ada tapi line dul=u lagi pure ma...