WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276




Saturday, September 18, 2010

RintinG Kuning..

aii..selamat bertemu kembali..ni baru sampai hostel..sebenarnya baru balik beraya dari bilik kengkwan..huhuu..
nak buat assignment tapi nak update  blog lu laa...

gambar ini disnap sewaktu peja balik kampung..tengok ayam2 dara yang membesar..raser seronok yang amat,..mereka ni dah kemaruk jantan,,..induk disimpan sebanyak mungkin untuk proses penggredan..ni antara induk yang berjaya audition laa..huhuhu..

induk ni anak ibu rinting peja dengan bapak ara chiangmai..tengok laa tahun depan banyak laa anak2 romer rinting kerana bapak tahun depan pon bapak rinting..
k laa layan jerrr...

si rinting..ni kaki kuning..
cutting cantik..
ada bauk..