WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, October 30, 2010

AKhiRnyA..bERAkHIr juGAK..uNTUNG raKYAt kELATE..

keputusan 2-1...
kehangatan bilik tv di hostel peja bergema..lalala..klate gomo kelate..
walau bukan pure kelate..tapi semangat ketimuran tu tetap ada..
kalau minggu depan nie tak exam..raser cam nak pegi jer stadium bukit jalil..
sok rakyat kelate cuti..

isk3..malangnya peja belajar kat teganu..huhuuhu..minggu depan nie peja exam..isnin dan selasa..dua2 paper petang..adoyaaiiii..banyak lagi tak cover nie..padahal sumer tak cover lagi..kepada yang mengenali diri ini..tolong lah berdoa supaya peja leh jawab dengan baik..ane la tahu doa peja dtambah dengan doa korang lagi makbul..

so, seperti biasa la..peja takleh update blog sampai ari selasa..walaupun tangan nie dah gatal2 nak menaip..
k,..

ni saksikan sparing ayam merah peja..yang telah dlamar oleh 4 orang dah..tu yang kene spar untuk peja tengok betol tak ayam nie boleh pegi jauh..ayam peja yang ekor panjang dan kecik nie..yang besar dan tough tu ayam orang lain..ayam tu tengah dibasuh untuk main tahun depan..