WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, October 3, 2010

BurunG MerpAti..Capuchine SwalloW..

selamat tengah hari..tengah cari mood untuk buat kerja petang karang..

kalau diikutkan, memang nak bela balik burung merpati nie sebab rindu la biler tak dengar bunyi mereka..pastu petang2 berterbangan biler time bagi makan..
tapi niat ni memang kene pendamkan dek kerana payah gaks nak cari yang fullblood..
dan takder orang nak jaga..
burung nie kalau tak jaga payah nak membiak..die bukan cam ayam..
tapi ada la lagi dalam 5 ekor capuchine saya kat kampung..memang nak tambah koleksi tapi payah nak cari yang fullblood..setakat cross tak nak la bela..
buat sakit mata jer..mahal pon takper sedap mata memandAng..
 ini induk dan bapaknya..
 posee..
 ini hasilnya...cantiknya ciptaan Ilahi..