WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, April 2, 2011

bReeder BerijaZaH..amaCam???

huhu..lega..setelah 5 tahun setengah peja berhempas pulas belajar..berguling2 biler buat assignment..skang pula mampu berbangga la..dengan CGPA 3.52...jer..tu pon payah nak maintain..walau skang ni jauh dengan ayam lembu..hanya bergaul dengan human sepenuh masa..hahaha..
sebenarnya. kmera dah pos masa cuti hari tu..tapi kabel nya enggak dipos,,ishh..tu yang lambat..tangan ni dah menggigil sebab dah lama tak berblog..
peja mampu berbangga la walau hari2 balik men ayam..leh setanding jugak ngan dak2 yang tak men ayam..
tengok walau baru sebulan jadi cikgu..badan dah naik melambung..kalau kat umah ada jugak la kejar2 ayam..kat sini takde de la..rindu sangat kat besut..isk3..

 bergambor jugak la..ni first degree tahu..tapi sedih sangat sebab takde family datang..
 latar belakang PICC, Putrajaya..
 im a Bachelor Of EducatiOn NOWW!!!!