WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, November 19, 2011

LAmbAtnNYA Sampai Kat UMah..salam persahabatan..peja kini otw dalam perjalanan ke rumah tapi singgah umah sedara lu..
nak balik terus ke rumah tapi nak singgah amik induk2 untuk souvenir kat umah..biar rinting kat atas ni boleh "melaksanakan" tugasnya..si ijau kambu pulak masih malu2 kat umah..

kepada mereka yang ingin berkongsi pendapat bolehlaa telefon aja..sebab peja bizi cikit sebab lembu baru nak membiak..memang sedikit terhalang sebab kita kerja jauh dengan rumah tetapi peja masih teruskan kerana dah memang hobi kan..kat chanis pon ingat nak bela tapi kene setting paper work dulu...lalala..kalau bos bagi, banyak la benih baru yang peja keluarkan tahun2 yang mendatang..