WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, November 29, 2011

MusanG berBulu Ayam..

assalamualaikum..

peja tak tahu nak tulis aper untuk hari ini.. juZ to share dengan kawan2 mengenai sifat haiwan yang ada di dalam diri sebahagian manusia yang kemungkinan berada di sekeliling kita..

mereka ini sangat pandai bermain madah untuk melepaskan diri tetapi pada masa yang sama akan memakan kita dari belakang..

banyak yang sudah terjadi atau sememangnya telah terjadi dan tidak terkecuali peja..

banyak betol la kejadiannya tetapi adakalanya kita membiarkan ianya berlaku kerana pada kita tak apalah kerana mereka juga kawan kita..

tetapi jika musang pun dah banyak kene jerat skang nie..

peja sekarang dah bersantai2 kat rumah bersama "anak2" peja yang memang montel sebab makanan cukup lagi berkhasiat sejak 3 hari lalu..yeler..tuannya dah bekerja..makanan pun special la kan,,..nampaknya yang mana betina tu dah mula merah muka dah..dalam minggu depan biler dah pecah panas bolehlah peja mengumpul hasilnya kalau ada rezeki..