WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, January 23, 2012

MUsiM panaas JAngan Dilepaskan..BIAkkan Ayam serama anda..sudah 2 minggu tak update blog..biler tak update banyak yang terlintas di fikiran..tapi biler nak naip jer..masa lak terkongkong..erm..
ni pun sesambil buat kejer yang kalau tak disiapkan akan memakan diri sendiri..

bersyukurlah kerana masih ada rezeki untk kerja walau jauh dari keluarga..peja di sini nak ucapkan SElaMAT TAhun BARu CINA bagi kengkawan yang berbangsa cina..

semoga tahun naga ini membawa tuah kepada kita semua..lalalal

musim panas yang mulai tiba menggembirakan hati peja kerana musim inilah yang ditunggu setelah 2 bulan ayam peja tidak bertambah..sedih woo..hahaha..musim ni anak2 muda yang betina mula merah muka..badan jadi berat..dan punggung mula labuh..tup2..ada telur..yes3..

bulan 2 nie boleh la tengok anak ayam baru..jangan segan nak bertelur ekk..dah beratur dah org nak amik anak korang..lalala..