WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, January 24, 2012

induk Bauk PUyuh..try benih line baru la plak..tak tahun jadi ke tak..tapi kalau tak try memang tak tahu kan,

anak ayam ni baru umur dalam 4 bulan lebih baru..ni benih bauk lain...bukan benih bauk yang sedia ada kat umah peja..ni org panggil bauk puyuh sebab line ayam nie kaki biru dan bulu macam burung puyuh..tapi peja amik rome kuning nie sebab kaler nie cun..hhaha...kalau kaler puyuh kan cam kotor jer..huhu