WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, November 3, 2012

Musim TengKujuh Dah Tiba..

salam semua..minggu terakhir di tempat kerja sangat memenatkan..banyak kerja kena setel.. walaupun begitu..hati dah melayang kat kampung dah.. dah mula plan nak buat apa masa cuti nanti..haha tapi melihatkan anak2 yang banyak baru nak besar memang risau sebab musim tengkujuh dah mula tiba.. berita terbaru ada member penternak yang kat sungai petani baru pula kena sampar.. moga beliao tabah menghadapinya..