WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, February 21, 2013

ibu romer TOON..

salam semua..
hahaha..tin biskut belakang tu bukan biskut untuk ayam ekk..saje simpan untuk letak vitamin..

yang ini contoh induk toon yang peja ada..peja panggil toon sebab warna putih die tak sekata..hanya ada di beberapa part badan jer..

panduan untuk kengkawan yang minat rome toon..

biler banyak sangat induk romer camni peja tak dapat la anak2 yang romer pelik2..sebab tu sekarang main balik benih romer kurik..

nak tengok balik romer kurik berkeliaran di rumah peja..hahaha..