WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, February 19, 2013

POtensi Anak toON..ayam siam peja

salam semua..
dalam kitab romer ayam...
ini diambil kira dalam ayam ujung asal dan batang kaki..kalau sambung memang dititikberatkan..

cuma yang tak ambil kisah langsung ialah tuan ayam itu sendiri..bukan tak kisah cuma ramai yang tak tahu or tak dapat jer..

boleh dikatakan semua yang peja tanyer..tak kira la kaki ayam atau otai yang hanya bela untuk kepuasan diri..mengakui yang romer ara toon merupakan romer kelas pertama sebelum hijau kambu dan manisan angus..

sebab ara toon ni payah nak jadi dan memang peja yang baru sangat ni pun kebetulan je dapat..

tapi still tak jadi rezeki sebab hilang..

peja ingatkan anak ayam ini akan jadi rinting..

tapi otai yang datang tengok cakap anak ayam ini toon..

toon ara gelap..ayam memang satu sut..

cuma yang kurangnya kaki kuning..kalao kaki putih memang cun laa..

anak ayam ini memang jenis degil sikit..bukan degil berlaga cuma jenis tak suka bergaul ngan anak ayam yang lain...disebabkan risau tu yang peja kurung..rupa  rupanya ermmm..

ini benih rinting dengan ibu toon..dah bapak rinting dah takda peja tak tahu la keluar tak lagi romer macam ni..huhu