WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, April 22, 2013

Variasi Kurik..Inovasi baru dari reban..

salam semua.. saje je nak nyohor.. haha..kalau kurik padi biasa orang panggil ayam api...or bulu antu or kurik buang karenjer.. tengok plak kurik yang berusia 2 bulan kat reban peja nie.. payah nak kuar romer kurik merah nie.. induk yang ada memang copy habis la gen kurik nie... setakat nie anak kurik tak keluar lagi ecer macam bapak die.. tunggu juga ibu kurik ecer keluar sebab peja nak wat pelapis semula..