WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, July 28, 2009

anak kurik vs ijau gagak..


nie keluaran terkini sya..kurik vs ijau gagak..

macam aner bile besar nani jadi ape saya pon tak tahu nak kater tapi abg2 nyer tidak menghampakan tuan..tapi nie di reban saya plak..dulu reban tuan asal..

mintak2 tak menghampakan tapi saya lebih suka tengok diorang nie membesar ngan cergas jer..kaler ijau gagk memang peveret saya..kot jadi kurik ijau bagus gak..trip kedua..