WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, July 28, 2009

winstons..


mase serama di mercu kegemilangan dulu..romer nie dipanggil romer winstons..

ini kerana rmer nyer yang sama dengan romer sejnis helang..tol ke x tak tahu la..tapi orang sini panggil warna nie kumbang lilin or kubing..ni baru remaja..perangai nyer kebas getar..dalam gambar xcantik la tapi kiter leh tengok perangainyer di meja..cadang kalo sihat nak bawa ke bachok 8.8 nie..sedia dijual jika kene dengan harganya..ayam tak rosak langsung..