WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, July 28, 2009

baka sisik buruk..


anda sumer pernah dengar tak ayam sabung baka sisik buruk..

baka nie antara bak special dalam arena ayam sambung tanduk..baka nie sisiknyer memang buruk dan ada bulu di kaki nya..ayam nie diimport terus dari thai..

mak bapak asal siam la kan..tapi pattern batang kaki kan..ayam nie merupakan mangsa keadaan..jadi ssaya pon amik la buat benih kat rumah..tapi tak leh letak ibu ngan die sangat..kalo die tak suka memang sesia jer kene taji..ayam 4 kilo lbih..


malu nak kena amik gambar