WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, February 15, 2010

SORi SangaT..

dah dua minggu tak update laa...
bukan aper..bizi sakan ngan kerenah dan juga tesis yang tak selesai2..

dan saya ada la jugak menerima beberapa pandangan mengenai sikap dan juga kritikan membina yang memerlukan telinga yang agak tebal untuk mendengarnya..especially dengan sikap saya melayan tamu yang datang atau yang telefon..saya mengakui
kesilapan semasa berbual terutama bile ada customer yang sengaja atau tanpa sedar menguji mental saya..
saya faham semua orang inginkan kualiti yang terbaik tapi tak semua orang sanggup berkorban untuk mendapatkan kualiti berkenaan..
mungkin biler anda datang bersemuka dengan saya..pada masa yang sama saya tidak memberi layanan kepada anda disebabkan ramai customer datang pada masa yang sama tetapi saya memberi sepenuh kepercayaan kepada anda untuk memegang sendiri produk dari reban saya yang rasanya amat jarang dibenarkan oleh breeder yang lain..kerana saya beranggapan bahwa setiap yang hidup pasti akan mati..

saya juga telah membaca satu luahan rasa abe citypull di dalam blog beliau mengenai ragam manusia yang berurusan dengan beliau..saya juga telah belajar dengan pensyarah psikologi di institut saya mengenai komunikasi yang berkesan, bukan aper..kita nak tambah kenalan, bukan nak tambah musuh kan..

jadi gini, kadang2 saya pon terbawa emosi biler selalu ditekan..melalui telefon dan emel..dan balasan saya mengikut cara emel atau percakapan telefon adalah mengikut cara pengantarnya lah..dan ALhamdullilah saya belum pernah dimarahi secara berdepan lah..apa yang saya mampu jawab saya jawab..

saya hanyalah melakukan ini sebagai hobi..jadi, kalau anda berkenan dengan produk saya, saya alukan datang tengok sendiri..nak berkongsi petua saya bukanlah orang yang tepat sebab faktor usia yang masih mentah..bukan aper..takut anda tak percaya jer..

isu harga dah kurang menjadi pertikaian sebab segala keputusan ada di tangan anda..

ayam ada tapi takut nak update lagi sebab tengah tak stabil..ni konon insaf lah setelah kene torture kat breeder lamer minggu lepas..huhu..