WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, November 22, 2010

CERitATera AS A ipg STuDEnT..

tanggal 14 November lalu, sau majlis gilang gemiulang telah diadakan di RENaISSANCe Hotel, KoTA Bharu jer..malam tu merupakan hari last laa kami satu batch bersama dengan lecturers, pengarah dan timbalan pengarah berkumpul untuk makan malam dan malam tu merupakan malam yang amat bermakna dan memberi kesan kepada peja..
yeler...malam tu semua pakat bersalaman,ada yang menangis tak keruan, ada yang berpeluk..meminta maap bagai..maybe mengenangkan semua pakat tak jumpa dah pasnie..
kononnya laaa...sesajer jer nak citer..bukan ada kaitan dengan ayam pon..ekkk..ada jugak laaa...sebab malam tu peja off hpone..so, biler bukak balik bersepak miskalll..sok laa layan ekk..orang nak tanyer pasal sampar..huhuhu..
ni beberapa gambar yang disnap..geram giler biler peja penat2 cas kamera last2 tak penuh gak..
 tema merah, hitam dan puteh..ikut tema kannnn...
 kena la pakai masquerade la plak..peja uat sendiri mask nie..tengok..bersepah dengan binatang..orang lain beli jerk...
 lenguuh la pakai topeng nie..tengok persembahan tak clear laaa...
 desert..??boleh tahan laa...dah lapor kaannn..
 tumpang glamour mask member..cantik la sebab beli...
nie gambar cantik satu batch..chesswseerr..