WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, November 23, 2010

geMBiRaNya Hati INI...

petang nie merupakan petang yang bermakna bagi peja..sisik buruk dah rasmi jadi mililk peja sepenuhnya..yela kan..peja kan juz sewa bapak ayam nie untuk dibuat pejantan,..dekat setahun dah peja amik ayam..biarpun dulu banyak juga mengalami masalah tiada benih.setelah diubati akhirnya berderet2 anak nya..
memang banyak perubahan yang berlaku..anak2 ayam jadi makin besar..tulang rapat..mainan pon ada lain sikit..
biler dah jadi hak milik kekal nie leh la dilepaskan di tempat baru nanti..
ni gambor terbaru sisik buruk..nice cock..