WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, March 16, 2011

JAGA2..penjual Ayam Curi..

kegilaan terhadap ayam siam yang semakin meningkat menyebabkan berlakunya jenayah tanpa kita sedari..kalu dikutkan tingkah laku tidak bermoral ini telah berlarutan sejak dahulu lagi tapi peja tetap hairan keran yang pelakunya terdiri di kalangan orang yang berilmu..
if kalu yang curi tu mat pet takder la heran sangat tapi yang mastermind nyer adalah orang yang boleh menilai buruk baik sesuatu perbuatan..
tak berbaloi la jual ayam curi..
takut tak sempat nak hantar ke balai kang renyuk kene belasah oleh geng ayam ..hahahaha..peja hanya mampu nasihat jer..berani buat berani tanggung..