WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, December 1, 2011

Rinting JUnior 121assalamualaikum..
anak sulong bapak rinting dah tiba..setakat nie..pembaka untuk 2012 tiada lagi..sebabnya untuk mendapatkan pembaka yang peja berkenan memang payah..dah suruh jogho cari tapi beliau suruh guna rinting nie dulu sebab takut kalau tukar cepat sangat nanti biler orang cari benih nie lagi payah dah nak ddapat..sebab anak betine rinting nie baru ada 4 ekor dan tak buat selection lagi..

anak jantan tak test juga lagi..tapi yang bestnyer peja dapat sentap anak ibu kaki biru yang dah dara...baka baru nie untuk arena batang kaki..yang masih dala igauan ada lagi sekor..tapi tak amik lagi sebab kecil sangat..

anak ayam nie baru masuk 4 bulan..