WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, May 8, 2012

update Arnab PEJA

salam semua.. perkembangan arnab peja sekarang..peja dah mula kumpul 2 baka sekarang..jenis arnab tikus dan juga arnab bulu kembang..ingat bulan ni nak tambah lagi 2 baka..seronok arnab ni sebab mereka tak macam kucing..kanak2 pun selamat main sebab mereka tak mencakar..makanan pun murah..kalau kucing cikai2 rm8 sekilo..arnab baru rm1 sekilo..dah tu boleh dibuat tukang kebun di rumah sape yang tak nak potong rumput..macam kat umah peja..memang tanam rumput untuk arnab nie..amik vid nie masa arnab peja baru lepas beranak..air ketuban pun ada lagi.. ini baru trip yang kedua arnb kat umah peja beranak..trip pertama pada bulan lepas tapi mati sumer tak tahu sebab apa..