WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, May 31, 2012

merpati showking peja

salam semua.. peja sakit mata sekarang.. so, sorry la sebab time cuti pun reban ditutup..bukan per..kesian kat member2 kalau terjangkit nanti.. nie peja sesajer nak tunjuk pet terbaru peja..huuhu..tapi sekor e baru..ada 2 ekor sebenarnya.sekor lagi kat reban cawangan..yang nie coklat gelap..betina la..yang jantan tak dapat agi..payah tol nak dapat full blood skang..setakat cross 3 4 tapis bersepah kat pet shop..tapi tak puas la tengok kan,,