WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, July 19, 2010

Jangan CakAp saja..

tidak semua yang kita nak kita akan dapat..
kita target ayam kiter akan bawak balik hadiah first..tup2 ayam masuk bon tak lawan meja plak..masalah lawan angin la..ayam panas la..kita lipat banyak kali la..
sumer tu akan menjadi punca untuk kita bagi alasan..pastu..beli ayam yang dah siap..bawak g bertanding..dan jual anak2 ayam lain dengan harga yang kononnya anak ayam tu anak kepada ayam yang dah g bertanding tu..walhal ayam tu bukan setakat tak pernah naik ibu..bahkan nak letak sebelah ibu pon takleh..fikirkan..