WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, July 12, 2010

si meraH..

dah kaku tangan nie menaip tesis yang perlu disiapkan..
projek di sekolah memang perlu perhatian khusus..sori kengkawan kalau ada yang sampai kol berkali2 tapi tak sempat nak angkat..peja ada masa sejam jer sehari untuk anak2 kat umah nie..huhu..dah balik pon kul 5..campur semayang asar lagi..nie malam kene taip tesis lagi..ayam2 kat umah latih malam jer..boleh la..kepada kengkawan yang tertunggu telur dan gambar ayam peja diminta bersabar kerana peja memang tak sempat..
anak2 ayam menetas bertubi2..rezeki peja la tu..induk dah bawak turun anak 2 hari ada lagi yang baru tetas..magrib tadi baru perasan,..terus sumbat bawah ibu ngeram..buat masa sekarang peja stok dulu penjualan serama untuk bertanding..kerana ayam tengah test,...kalau tak lawan bon kerat jer..simpan buat apa,..ni tengah latih salah sekor anak yang tengah galak..