WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Thursday, August 5, 2010

ketenangan di Petang Hari...

semenjak seminggu dua nie tak sempat nak balik setiap hari nak bagi ayam makan..banyak sangat aktiviti yang perlu diselesaikan segera..petang pun ada keje overtime..huhuhuhu..balik rumah dah maghrib..pas sembahyang magrib barulah dapat turun tengok ayam yang maner sakit terus bagi ubat or tukar air minuman..

tapi ikan2 peja nie kalau malam kene suluh la kalau nak bagi makanan..kesian tapi mereka tak berbunyi..bukan cam ayam..huhuhu..tapi kedua-dua ada pro n kontra..

ni sempat snap sekeping dua gambar anak2 ikan yang kejap jer besar..layaannnn...