WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, August 16, 2010

next Breed..2011

salam dan selamat berpuasa..ni peja nyer persediaan laa...kalau posting jauh ke dekat keer..tak kira laa..tahun depan nyer benih adalah benih nie..cun tak bapak nie..
biodata : rinting
bloodline : imported thai..
jenis : of course la batang kaki
rekod : 5 kali menang
berat : area 3.8 kg jer..takleh lawan sisik buruk la..
mainan : depan jer..nak kemaskan dengan line ibu..
harapan..: anak2 biar jadi cam dier..romer cantik..

hanya duk umah peja semalaman sahaja..terpaksa disorok dulu..tahun depan baru bawak keluar..skang sedang berehat kerana proses penyalinan bulu..