WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Saturday, August 14, 2010

telaH Sampai maSenyer..

si ganteng ni baru belajar berkokok..

lawan ibu belum lagi..tapi dah stat sparing dengan anak muda lain untuk dilihat teknik nya..
gaya lockselam memang kene dah ngan gaya..ni bukan berdasarkan baka tapi melalui penglihatan semasa sparing ngan baka pakoi baru2 nie..pakoi pun surrender..macam maner nak ketip body kalao kepala asyik kena tekan jer..tapi body kecik jer..tu yang malas main pama tu..barang kocik..tapi solid..
kiranyer tak sesia jer la peja stock tak jual sampai jadi besar nie..ingat senang ke nak tengok echer main batang kaki..

mak bapak dah mati..tinggal sekor jer adik beradik setelur yang betine..suka makan bunga2 mak peja..tebal kan telinga jer biler kena sound..huhuh..kalau ayam lain dah lama kene jual dah..huhu