WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Tuesday, June 7, 2011

LasT tRIp eKsPOrT..

HEHHEE..setakat ni anak ayam siam habis..tinggal anak muda je lagi 3 ekor..kira ayam bujang laa..yang last dibeli adalah geng2 dalam gambar di atas..yang nie peja memang puji brader nie..memang betul2 peminat sejati la..peja lak menuntut ilmu ngan beliau..orgnya merendah diri dan memang tak berkira langsung..die plak marah biler peja nak bagi present..hope peja dapat la amik benih ayam beliau plak nanti..
sebagai breeder, tak jadi masalah pun nak try benih ayam orang lain sebab boleh upgred ayam kita..jangan segan la untuk tanyer orang2 lama pasal ayam nie..diorang bukannya tak nak bagitahu..tapi dah kita tak tanyer..???