WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, June 17, 2011

seRama Kini..lamanya tak bercerita tentang ayam kecil molek ni kan..yele..ayam ni sebenarnya kT rumah peja memang dah masuk spesies terancam dah..huhu..bukan per..ayam membiak tapi disebabkan penjagaan yang kurang ayam payah sikit la nak besar..

tapi tahun depan peja bercadang nak bawak serama ke tempat peja ada skang..senang sikit nak biakkan..tanah kat sini pon luas mata memandang..setakat serama tu..bwak dua pasang induk kandang memang 3 bulan anak dah berderet dah..salah buat siap boleh buat taman lagi laa..

tapi tu semua dalam perancangan laa..tak tahu lulus ke tak lagi..haha..kalau tak lulus pon akhir tahun nie memang peja biakkan betol2 laa..

anak tine ni memang dah jadi induk dah skang..juzt nak tunjukk bahawa peja tak aktif lagi la nak betanding sebab kat cini mane ada tempat pertandingan untuk serama kan..hahaha..11