WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Friday, December 20, 2013

Benih sama tapi PAttern Berbeza..peningg laa

salam semua..
kalau dulu peja suka main benih kurik sebab pattern ayam nie jenis kepala lembik main bawah tapi kelebihannya kaki bisa..
ayam jenis cermat dan tidak mudah panik..tapi pattern kurik baru nie dah mula jenis lompat dan amik bulu..tapi kaki tak pasti la bisa lagi ke tak..
pe pun peja bela aje sampai besar..
cumanya yang tak cukup tanda akan jadi sup atau kurma laa..