WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Wednesday, December 18, 2013

si Kuning Terkejut..opss

salam semua..
anak muda nie memang ada masalah ekr cikit..tapi bila dilatih untuk berhadapan dengan kamera secara berterusan..
mula boleh bergaya dengan bagus..

mulanya peja nak buat bapak tapi bila dah cantik begini sayang la plak..walaupun tak ada masa untuk pergi bertanding tetapi peja dah tak segan untuk letak atas meja depan rumah..lepas mandikan jemur depan rumah..memang tak terjun dari meja sebab dilatih dari kecil..tapi kalau nak bawak bertanding peja kena bedah sikit la..tapi kalau untuk tatapan mata peja baik gini je la..teknik kebas selam gegar memang terbaik walau pasangan ibu bapanya tiada langsung ciri ini,.

maknanya hipotesis peja telah dapat dibuktikan berhasil..penantian selama setahun berbaloi la..