WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, June 22, 2009

< : baKaL PENdEkaR 2009..dah main dah..skang dah bertukar tangan..


benih kelabu shamo..


geng batang kaki besut...baka tidak dapat dihuraikan kerana telah banyak cross..

2 anak teruna ini akan mula menjalani latihan..

pekup lilit, joging, adu rajut, idar dan juga berenang bagi memperkasakan otot-otot mereka menjelang hujung tahun ini bagi


anak sepeng..
menjulang nama sebagai jagoan, keistimewaan baka tidak dapat dipertikai lagi dan ini adalah benih local yang bersedia untuk menentang gu import..persediaan dilakukan dengan rapi agar tidak kecundang di arena..benih sebegini tidak akan lari dengan mudah kerana berasal dari induk terbaik..


tengok lutut pon tahu..