WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, June 29, 2009

< : koleksi GENERASI aNAKuRIK...PURE BATANG KAKI


bauk nisan angus,,my trademark..

KEPADA PEMBELA AYAM SABUNG DAN JUGA PEMINAT HAIWAN INI,

saya ada beberapa gambar yang ingin dikongsi bersama anda smua..bukan senang untuk melihat anak ayam kiter sihat dan sempurna..namun, usaha dan tawakal srta benih yang baik membuatkan kiter merasa hilang keringat selama ini apabila anak ayam yang kiter bela sejak baru tetas terbayar apabila ayam kiter mula memberi jasa kepada kite..itulah detik yang amat bermakna sebagai seorang pembiak baka..


kurik putih..


kuning pinang masak..


kurik kuning kelas atas..


ara bauk..dan kuning..ni saya sayang..


merah dan wak2..


rinting..