WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, June 29, 2009

< : CALON pEJANTAN DI REBAN saYA..

SALASILAH KETURUNANNYA DARI pembaka ternama, jika sebelum ini saya membiak baka secara crossbreeding, saya merasakan keaslian juga penting dalam menentukan sejauh mana generasi ayam laga dapat pergi...ilmu pembiakan sejak turun temurun sejak dari moyang saya lagi dalam arena ayam baik ini telah menggerakkan hati saya untuk menambahkan koleksi baka

ayam sabung di reban saya


pure saigon..


diberi oleh abang angkat yang diambil dari pembaka yang bukan bangsa melayu..