WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Monday, June 29, 2009

< : promosi SeRaMA uNTUK bAKA..


si putih salju...bukan ayam xjadi tapi bile masuk muda baru stat bergaya..

BAGI PEMINAT SERAMA, anda berpeluang mendapatkan baka tok uban vs husin 2ooo dengan harga promosi..

ayam2 remaja saya trip ini memang dibiakkan bagi menolong mereka yang baru belajar membela ayam serama..ayam masih remaja tapi telah galak mengawan hinggakan terpaksa dikurung berasingan sesama jantina..oleh itu, anda tidak perlu risau untuk mendapatkan benih serama yang cepat membiak..masalah ayam tidak masuk benih juga dapat diatasi..anak2 ayam ini amat mudah dijaga dan tdak pernah kene penyakit berbahaya..

ada lebih kurang 8 ekor sahaja..sapa cepat dier dapat..rome kumbang lilin


cokelat putih @ rinting


kelabu dan harimau bintang..


merah menyala..

AKHIR KATA,KALAO ANDA RASA BERKENAN, TERUS HELLO SAYA KERANA SAYA SIBUK PRAKTIKUM SKARANG..K..BAKA ASAL DARI K.TRG..