WELCOME 2 EXOTIC BANTAMS BREEDER DOT BLOGSPOT!

ProDUk REbaN saya..

bagi ayam siam, setakat ini saya telah membiakkan baka ayam siam yang memenuhi ciri yang saya kehendaki..oleh itu, baka yang ada adalah bangkok,mathai,pattani,dan ganu asal..namun begitu, banyak hibrid telah dihasilkan untuk memenuhi perkembangan kualiti ayam laga..

bagi ayam serama yang kecil molek, saya berusaha untuk menghasilkan bukan sahaja ayam yang boleh dijadikan ayam tanding malah berusaha untuk menghasilkan baka yang kuat daya tahan terhadap sindrom ayam cacat @lari chasis..baka asal seperti limbat, tok uban dan juga hussin kijang telah dicrossbreed secara teratur dalam menghasilkan baka ayam yang bermutu..

PEJA MEMPUNYAI KEPAKARAN UNTUK MENGEMBALIKAN KECANTIKAN AYAM ANDA. KHIDMAT PEMERIKSAAN KESIHATAN DAN PETUA ADALAH PERCUMA..

peja - 0139429276
Sunday, October 23, 2011

HAPPy DEEpaVali..


salam semua..peja baru je sampai pagi semalam kat umah..hilang letih walau jauhnya perjalanan..tapi rumah peja dalam renovation sekarang..raya haji pun peja balik jugak..tapi kalau kengkawan nak datang peja memang harap anda dapat datang pada cuti sekolah sebab skarang nie proses pembakaan sedang bermula..ok yaa...

di kesempatan ini peja nak wish happy deepavali kepada mereka yang bergama Hindu..SORI LAMA TAK UPDATE..PEJA BIZI KAT SKOLL..